Napiapp ajánló (2019. február 13.)

2019. február 13.
11.8351
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Someday: ha szereted az érzelmekben gazdag, filozófiai mélységekig ereszkedő kalandjátékokat, akkor eszedbe se jusson kihagyni a 129 forint helyett most teljesen ingyen letölthető Someday című alkotást.

Caveman Chuck Adventure: 790 helyett szintén ingyen lecsaphatunk most Androidon a Caveman Chuck Adventure-re, mely egy klasszikus oldalnézetes platformerként egy ősember őrült kalandjait állítja a főszerepbe.

invasion Zombie: amennyiben imádod darálni a zombikat, 279 forint helyett teljesen ingyen csaphatsz most le az invasion Zombie című akciójátékra, melyben egyetlen feladatod lesz, megállítani az élőhalottak invázióját - bármi áron!

App Store:

Bury me, my Love: 349 forintra leárazva csaphatsz le most iOS-en a Bury me, my Love című kalandjátékra, melynek érdekessége, hogy egy interaktív chatprogramhoz hasonló formában ismerkedhetünk meg benne egy szíriai menekült viszontagságaival.

Spitkiss: szintén 349 forintra leakciózva megy most pár napig iOS-en a Spitkiss, egy igazán különleges csókküldő platformer, melyben kis hősünk pusziját kell eljuttatnunk a célba az elképesztően trükkös pályákon.

Codex of Victory: ha kedveled a körökre osztott stratégiákat és a sci-fi sajátosságokat, átmenetileg 699 forintra leárazva csaphatsz le a Codex of Victory-ra, melyben a távoli jövő problémáit ismerheted meg.
2 hozzászólás

Direktor

5 hónapja, 2 hete és 6 napja

Óriási a különbség az Android és iOS felhozatal között ma!

válasz erre

Chico

5 hónapja, 2 hete és 6 napja

Caveman Chuck de nagy poén.

válasz erre