Napiapp ajánló (2019. február 15.)

2019. február 15.
12.2681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Skilltree Saga: 999 helyett 339 forintért megy most a Skilltree Saga Androidon, aminek részeként a népszerű The Dark Eye univerzumban kalandozhatunk egyet egy rogulike elemekkel tarkított szerepjáték részeként.

Bridge Constructor Portal: nagy akcióban vannak a Play Áruházban a Bridge Constructior-sorozat tagjai, így a Bridge Constructor Portal sem maradt ki a sorból, mely a hídépítés örömeit a Portal-sorozat sajátosságaival elegyíti most 999 forintért.


Pixel Heroes: Byte & Magic
: szintén 999 forintért csaphatunk le most egy rövid ideig a pixelhősök nagy kalandjára, melyben 30 egyedi hős irányításával akár három teljes értékű kampányt is lehetőségünk nyílik feloldani.

App Store:

Fat Ninja Stick Extreme: ha te is kíváncsi vagy arra, hogy mire képes egy kiképzésen egy dagi nindzsa - aki akár Haru, a nagy fehér nindzsa is lehetne -, most teljesen ingyen csaphatsz le a Fat Ninja Stick Extreme-re, mely éppen erről szól.

Bridge Constructor Medieval: az App Store-on is nagy Bridge Constructor leárazás kezdődött, aminek részeként lehetőségünk van arra, hogy 349 forintért töltsük le magunknak a Bridge Constructor Medieval-t, melyben középkori hídépítés vár ránk.

The Inner World: átmenetileg 699 forintért csaphatunk le az App Store kínálatából a The Inner World kalandjátékra, aminek részeként rendkívül látványos élmények várnak ránk ebben a sajátos univerzumban, a klasszikus kalandok nyomdokain haladva.
2 hozzászólás

fonemaker

5 éve, 7 hónapja és 14 napja

A mai napot kihagyom, úgy látom. szomorú smiley Semmi érdekes nekem.

válasz erre

ferencziakos

5 éve, 7 hónapja és 14 napja

Fat Ninja, be****ok! röhögő smiley

válasz erre