Napiapp ajánló (2019. február 18.)

2019. február 18.
10.3221
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Lonely Hacker: ha szívesen kipróbálnád, hogy milyen lehet hackerként élni az életedet, esetleg részt vennél néhány akcióban, 1090 forint helyett most teljesen ingyen letöltheted magadnak a The Lonely Hacker című mobiljátékot.

Dead Rain: 349 forint helyett átmenetileg teljesen ingyen csaphatsz le a Dead Rain című oldalnézetes akciójátékra, melynek középpontjába egy új zombivírus került, aminek részeként hősünk oldalán lehetőségünk van halomra gyilkolni a félelmetes élőhalottakat.

College Days: Winter Break: amennyiben kedveled az interaktív sztorikat, 339 helyett teljesen ingyen szerezheted be magadnak a College Days: Winter Break című kalandjátékot, melyben néhány középiskolai diák legnagyobb problémáját ismerheted meg.

App Store:

Rock(s) Rider: totál ingyen csaphatsz le most iOS-re a Rock(s) Rider című motoros kaszkadőrjátékra, mely a Trials-sorozat egyik legfontosabb mobilos helytartójaként emlegethető - a minőség és a tartalom tekintetében egyaránt.

The River Test: átmenetileg ingyen tölthető az App Store kínálatából a The River Test, mely csak részben mobiljáték, hiszen a japán állásinterjúkon alkalmazott IQ tesztnek a játékos formájáról van szó, amit összetettsége miatt feltétlenül érdemes kipróbálni.

Trader's Way: szintén ingyen megy most az App Store-on a Trader's Way című érdekesség, mely a legelkötelezettebb menedzsereket, kereskedőket és matekosokat célozza meg egy keménykötésű és realisztikus kereskedelmi szimulátorként.
4 hozzászólás

ferencziakos

5 éve, 6 hónapja és 17 napja

De nagy királyság!!! meglepett smiley

válasz erre

Mordorer

5 éve, 6 hónapja és 17 napja

Ó de király, mindent berántok! röhögő smiley

válasz erre

Direktor

5 éve, 6 hónapja és 17 napja

Nagyszerű nap! mosolygó smiley Ez rohadt jó! mosolygó smiley

válasz erre

Mendez

5 éve, 6 hónapja és 18 napja

Totál ingyenes nap, ez rohadt jó! mosolygó smiley

válasz erre