Napiapp ajánló (2019. február 20.)

2019. február 20.
9.8991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Stickman Ghost 2: Gun Sword: 129 forint helyett teljesen ingyen csaphatunk le most Androidon a Stickman Ghost 2: Gun Sword című kardozós akciójátékra, aminek részeként kis pálcikaemberkénkkel csatlakozhatunk az orbitális kardcsatákhoz.

Dead Bunker II: szintén 129 forintról lett átmenetileg ingyenes a Dead Bunker II, mely egy brutális horrorjátékként egy bunker mélyére kalauzol minket, ahol félelmetes lényeket kerülgetve kell épségben megtalálnunk a kiutat.

The House of Da Vinci: 1699 helyett 1111 forintért kaparinthatjuk meg most az egyik legjobb szabadulós kalandjátékot a Play Áruházban, melyben Da Vinci legnagyobb talányait kell megoldanunk a továbbjutáshoz.

App Store:

Invisible Dragons: teljesen ingyen csaphatunk le egy rövid ideig az App Store-on az Invisible Dragons-ra, mely gyakorlatilag a klasszikus szöveges szerepjátékok és stratégiák élményét hozza vissza közénk sárkányos koncepcióra alapozva.

AllStarSlams: ha imádod a kosárlabdát, de azon belül inkább csak a zsákolás művészete foglalkoztat, akkor töltsd le magadnak most teljesen ingyen az AllStarSlams-et, melyben a sportágnak pontosan ez a része kapja a központi szerepet.

JYDGE: 1090 forintra leárazva kaparinthatjuk meg most iOS-re a 10tons egyik zseniális top down shooterjét, melyben egy disztópikus rendőrség tagjaiként a távoli jövőben tudunk majd nagyokat akciózni.
3 hozzászólás

Chico

5 éve, 7 hónapja és 8 napja

Hatból négy le is szedve. mosolygó smiley

válasz erre

Direktor

5 éve, 7 hónapja és 8 napja

Dead Bunker rohadt jó, be is húztam, köszi! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

5 éve, 7 hónapja és 8 napja

Majdnem mind kiráy. mosolygó smiley De ami akcióban is 1000 Ft felett van, az nálam sajna felejtős.

válasz erre