Napiapp ajánló (2019. február 22.)

2019. február 22.
9.9691
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

9th Dawn II: 690 forint helyett 369 forintba kerül egy rövid ideig Androidon a 9th Dawn II, mely egy minden elemében klasszikus szerepjátékként ma már multiplayer élményekkel is kecsegtet nekünk.

You Must Build A Boat: 799 forintról szintén 369 forintra leárazva juthatunk hozzá a Google Play kínálatában a You Must Build A Boat című RPG-hez, melyben meglepő feladatunk lesz: fel kell építenünk egy hajót Noé bárkájának mintájára.

10000000: szintén 369 forintért csaphatunk le most pár napig a 10000000 című dungeon crawler szerepjátékra is, melyben a match-3 puzzlerek elemei szintén nagy szerepet kapnak a pixel art grafikai sajátosságok mellett.

App Store:

Unblock Container Block Puzzle: átmenetileg totál ingyen tölthetjük le magunknak iOS-re az Unblock Container Block Puzzle című mobiljátékot, melyben különféle színű konténereket tologathatunk majd ide-oda azzal a céllal, hogy a pirosat mindig eljuttathassuk a kijárathoz.

Slender Last Sleep: mindössze 99 forintért szerezhetjük be magunknak iOS-re a Slender Last Sleep című horrorjátékot, aminek részeként egy sötét erdőben kalandozhatunk majd saját túlélésünk reményében.

Draw Rider Plus: szintén 99 forintért vehetjük most birtokunkba iOS-en a Draw Rider Plus című mobiljátékot, melyben trükkös pályák sokaságán át, őrült helyszíneken kell versenyeznünk, sőt mi több, akár még saját szinteket is összeállíthatunk benne.
3 hozzászólás

peter97

5 éve, 6 hónapja és 13 napja

99 forintért nem hagyok ott játékot. mosolygó smiley

válasz erre

Mendez

5 éve, 6 hónapja és 13 napja

Nem túl combos nap.

válasz erre

Tommy

5 éve, 6 hónapja és 13 napja

Na most elpicsázta az iOS felhozatal az Androidot. Ez is ritka! mosolygó smiley

válasz erre