Napiapp ajánló (2019. február 27.)

2019. február 27.
9.1881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Last Day Survival: 129 forint helyett teljesen ingyen csaphatunk le most egy különleges zombis akciójátékra Androidon, melyben a vírus minket is megfertőzött, és mindössze 24 óránk maradt arra, hogy megakadályozzuk átalakulásunkat.

Mirage: Illusions: 699 forintról 0 forintra tolták egy rövid ideig a Mirage: Illusions árcéduláját, vagyis most érdemes lecsapni erre a különleges ügyességi játékra, melyben az illúzió téged is könnyen megviccelhet.

Teslagrad: 2190 helyett 599 forintba fáj most a Google Play áruházban a Teslagrad, az egyik legjobb indie stílusú puzzle-platformer, melyben lehetőségünk nyílik majd az elektromossággal játszadozni nagyokat.

App Store:

Pinball Breaker Forever: ha imádod a klasszikus flippereket, és a nyolcvanas évekre jellemző neonfényes megoldásokat, akkor töltsd le most teljesen ingyen a Pinball Breaker Forever-t, melyben mindkét vágyad teljesül.

Dungeon Rushers: 349 forintra leárazva gyűjthetjük be most iOS-re egy rövid ideig a Dungeon Rushers című taktikai RPG-t, melyben a küzdelmek tekintetében a Heroes-sorozat legjobb elemei köszönnek majd vissza ránk.

Labyrinths of the World: Stonehenge Legend: ha te is felfedeznéd a Stonehenge legendáját, most 1090 forintos nyomott áron juthatsz hozzá a Labyrinths of the World: Stonehenge Legend című kalandjátékhoz, melyben fejtörők megoldásával kaphatsz választ kérdéseidre.
3 hozzászólás

Bencus86

5 éve, 7 hónapja és 1 napja

Mirage: Illusions brutál jó, mindenképp érdemes lekapni ingyen!

válasz erre

Mendez

5 éve, 7 hónapja és 1 napja

Korrekt felhozatal, az Androidos vonal mindenképp.

válasz erre

zsenikém

5 éve, 7 hónapja és 2 napja

Ennek a flippernek de rohadtul örülök! mosolygó smiley

válasz erre