Napiapp ajánló (2019. február 4.)

2019. február 04.
8.2221
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Planar Conquest: 1590 helyett teljesen ingyen csaphatunk le Androidon a Planar Conquest című különleges fantasy stratégiára, melyben a Civilization és a Heroes-sorozat sajátosságai ötvöződnek egymással.

Sokoban Land DX: az 1090 forintos árcédula helyett átmenetileg ingyen húzhatjuk be magunknak a Google Play-ről a Sokoban Land DX-et, mely egy rajzfilmes megjelenésű ügyességi játékként a klasszikus Sokoban sajátosságait állítja a középpontba.

VR Time Machine Dinosaur Park: ha szereted a VR-játékokat, 399 forint helyett teljesen ingyen csaphatsz le a VR Time Machine Dinosaur Park-ra, melyben a virtuális valóságban fedezhetsz fel egy dinoszauruszoktól hemzsegő szigetet.

App Store:

Ninjas Infinity: totál ingyen tölthetjük le magunknak az App Store kínálatából a Ninjas Infinity-t egy rövid ideig, mely a rajzfilmes 2D-s akciójátékok egyik nagyágyúja lett látványos megjelenéssel és epikus boss harcokkal a főszerepben.

Legacy 2: The Ancient Curse: 349 forintért zsebelhetjük be most az App Store-ról a Legacy 2: The Ancient Curse című The Room-klónt, melyben egy igazán sötét és sajátos, fejtörőkben bővelkedő kalandjátékot élhetünk majd át.

Empire of Angels IV: bár leárazva sem olcsó, de aki szereti a klasszikus szerepjátékokat, a fejtörőket vagy az anime hatású megjelenést, érdemes kiadni 2290 forintot az Empire of Angels IV-ért, mert ennél alacsonyabb ára nem mostanában lesz.
2 hozzászólás

Gólem

5 éve, 7 hónapja és 3 napja

Na neki is állok letöltögetni. Megvan az esti kockulós program. mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

5 éve, 7 hónapja és 3 napja

Androidon ma kánaán van!!!! mosolygó smiley

válasz erre