Napiapp ajánló (2019. február 6.)

2019. február 06.
7.7131
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Bendy and the Ink Machine: 2490 helyett máris 1090 forintért adják a Bendy and the Ink Machine című Disney rajzfilmes túlélő horrort, ami elképesztően egyedi élményeket kínál, sőt iOS-en is éppen akcióban van.

To the Moon: a To the Moon minden idők egyik legjobb pixel art kalandjátéka, melyben egy haldokló utolsó kívánságát kell teljesítenünk mindenáron, és mindezért ráadásul most csak 599 forintot kell fizetnünk az eredeti 1590 helyett.

Lil Big Invasion: The Rescue Mission: 990 helyett egy rövid ideig 199 forintért megy Androidon a Lil Big Invasion: The Rescue Mission, aminek részeként trükkös dungeonokban kell rájönnünk mindig a megoldás nyitjára.

App Store:

Tallowmere: egy rövid ideig 99 forintért csaphatunk le iOS-en a Tallowmere című rogulike platformerre, melyben korabeli pixel art grafikai stílusban teljesíthetünk trükkös és harcokban bővelkedő pályákat.

Egyptian Senet: ha kíváncsi vagy rá, hogy mivel töltötték az idejüket az ókori egyiptomiak, akkor töltsd le most 349 forintért az Egyptian Senet című alkotást, mely egy korabeli logikai játék modernizált változata lett.

Kingdom Rush Vengeance: 1090 forintért gyűjthetjük be magunknak egy rövid ideig az App Store kínálatából a Kingdom Rush Vengeance című tower defense stratégiát, mely a maga műfajában a legjobbak közé sorolható mobilon.
3 hozzászólás

Vidoros

6 hónapja, 3 hete és 6 napja

Tallowmere igen megéri!

válasz erre

Chico

7 hónapja,

Ez is ritka, ma az iOS sokkal jobb kínálat.

válasz erre

zsenikém

7 hónapja,

Tallowmere már jön is!

válasz erre