Napiapp ajánló (2019. február 8.)

2019. február 08.
8.3231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Dr. Panda Airport: 1490 helyett teljesen ingyen csaphatunk le Androidon a Dr. Panda Airport című, főként a kisebb korosztálynak szánt ügyességi oktató játékra, melyben egy reptér ügyes-bajos dolgaival ismerkedhetünk meg.

Paths Of Hope: a Paths Of Hope szintén egy nagyszerű oktatójáték, melyben a logikánkra is nagy szükségünk lesz ahhoz, hogy megoldjuk kedves kis hőseinkkel a különféle feladatokat, melyek mind egy szálig a közlekedéshez kapcsolódnak.

The Cooking Game VR: ha egy jó kis VR-játékot keresel mobilra, 2390 helyett 999 forintért csaphatsz le a The Cooking Game VR-ra, melyben a virtuális valóságba száműzve a konyhában ügyeskedhetsz.

App Store:

btw: amennyiben te is igazán kedveled a minimalista logikai játékokat és puzzlereket, akkor a btw garantáltan óriási kedvenced lesz, ebben a fekete és fehér színre alapozó mobiljátékban ugyanis alaposan megjárathatod majd az agytekervényeidet.

Civilization Revolution 2: 1790 forintért megy egy rövid ideig a Civilization Revolution 2, avagy minden idők egyik legjobb körökre osztott mobilos stratégiája, melyben saját birodalmat építhetünk, és akár az egész világot leigázhatjuk.

Bulb Boy: 349 forintba kerül egy rövid ideig az App Store-on a Bulb Boy, a számtalan díjat bezsebelt 2D-s horrorjáték, melyben egy nagyfejű kisfiú legrosszabb rémálmait élhetjük át megannyi fejtörő társaságában.
3 hozzászólás

fonemaker

5 éve, 7 hónapja és 19 napja

CIV2 még így is nagyon drága. szomorú smiley

válasz erre

Bencus86

5 éve, 7 hónapja és 19 napja

Bulb boy ennyit nagyon megér!

válasz erre

zsenikém

5 éve, 7 hónapja és 19 napja

Ejj, mennyivel jobb ma is a Google.... wtf smiley

válasz erre