Napiapp ajánló (2019. január 11.)

2019. január 11.
11.0811
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Among the Stars: amennyiben kedveled a társasjátékokból lett mobiljátékokat, akkor szerezd be magadnak most 1690 helyett 1099 forintért az Among the Stars-t, melyet 2015-ben a legjobb kártyajátéknak jelöltek az Origins Awards-on.

Death Squared: 999 helyett 319 forintért megy most az SMG Studio első konzoljátékának mobilos változata, melyben vicces karakterek, koordináció, kooperáció és robotrobbanások társaságában kell teljesítenünk a trükkös pályákat.

Adventure 2D: Gold Digger Ninja: 129 forint helyett teljesen ingyen megy most Androidon az Adventure 2D: Gold Digger Ninja, mely egy klasszikus platformerként egy ismeretlen világ felfedezését állítja a középpontba egy nindzsával a főszerepben.

App Store:

Vampire's Fall: Origins: átmenetileg teljesen ingyen kaparinthatjuk meg magunknak iOS-re a Vampire's Fall: Origins című alkotást, mely nem elég, hogy nagyszerű tematikával kecsegtet számunkra, a körökre osztott harcok mellé még nyitott világot is tartalmaz.

Politaire: ha szívesen játszanánk egy különleges pasziánsz mobiljátékkal, akkor itt a lehetőség, hogy lecsapjunk a Politaire-ra, amiért most néhány napig egy forintot sem kérnek a fejlesztők az App Store-on.

Mystery of the Ancients: Deadly Cold: a tárgykeresős kalandok kedvelőinek legnagyobb örömére 1090 forintért megy egy rövid ideig a Mystery of the Ancients: Deadly Cold, melyben Kira és Baumholder oldalán a tél királyának birodalmában kóborolhatunk majd.
3 hozzászólás

SamsungFan

5 hónapja, 2 hete és 3 napja

Ezt a ninjásat lekapom!

válasz erre

Mendez

5 hónapja, 2 hete és 4 napja

Nem is rossz ez így hétvégére!

válasz erre

ferencziakos

5 hónapja, 2 hete és 4 napja

Egy jó kis pasziánsz mindig jól jön!

válasz erre