Napiapp ajánló (2019. január 14.)

2019. január 14.
9.9981
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Panmorphia: ha szereted a klasszikus point and click kalandjátékok világát, akkor a Panmorphia garantáltan jó választás lesz a számodra, 790 forint helyett pedig totál ingyen le is töltheted magadnak ezt a nagyszerű történetet.

Zombie Masters: 339 forint helyett teljesen ingyen megy most a Zombie Masters prémium változata, amiben a legfontosabb dolgunk az lesz, hogy a lehető legtöbb élőhalottat juttassuk át még egyszer a túlvilágra.

Watch Out: amennyiben kedveled az egyszerűséget, töltsd le most rövid ideig teljesen ingyen a Watch Out című alkotást, amit egyujjas endless jumping mobiljátékként a féktelen szórakoztatáshoz álmodtak meg.

App Store:

Jump Out!: átmenetileg teljesen ingyen csaphatunk le az App Store-on a Jump Out! című mobiljátékra, mely ügyességünket és türelmünket egyaránt alaposan próbára teszi majd.

Slide Tetromino: egy igazán különleges logikai játékkal gazdagíthatod gyűjteményedet, ha letöltöd most totál ingyen a Slide Tetromino című alkotást, mely a tetrisz alapjait ötvözi a logikai fejtörők világával.

Strike Hit: amennyiben szeretsz dartsozni, akkor a Strike Hit garantáltan nagy kedvenced lesz, a rövid ideig 99 forintért letölthető ügyességi játék alapját ugyanis ez a sportág adja, de annál sokkal összetettebb élmények várnak benne ránk.
3 hozzászólás

ferencziakos

5 hónapja, 2 hete

Ó franc, már megvan ami free, egy meg nem működik iOS 11 fölött...

válasz erre

SamsungFan

5 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ó de nagyszerű kínálat a mai!!!

válasz erre

Mendez

5 hónapja, 2 hete és 1 napja

Egy kivételével fullfree, szeretem az ilyet.

válasz erre