Napiapp ajánló (2019. január 16.)

2019. január 16.
10.1131
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Angry Neighbor: ha túl drágának találtad a Hello Neighbor című szomszédzaklatós alkotást, akkor próbáld ki fillérekért az egyik nagyszerű klónját, az Angry Neighbor ugyanis most egy rövid ideig csak 399 forintba kerül Androidon.

Magnet Balls 2: 129 forint helyett totál ingyen csaphatunk most le a Magnet Balls 2-re, mely a klasszikus golyórobbantós és golyógyűjtögetős sajátosságokra épül fel a szokásos ügyességi elemekkel a fókuszban.

Legend of the Skyfish: amennyiben még mindig nem fedeztük volna fel a repülőhal legendáját, 1299 helyett most 349 forintért csaphatunk le egy rövid ideig a Legend of the Skyfish című klasszikus RPG-re, amit ennyiért vétek lenne kihagyni.

App Store:

Death Point : 199 forintért megy átmenetileg a Death Point című top down shooter, mely nemcsak a szüntelen akciókra helyezi a hangsúlyt, hanem a poszt-apokaliptikus világra, hovatovább a túlélésre és a lopakodásra is.

Keep: 349 forint ellenében most egy olyan matematikai alapokon nyugvó logikai játékot ismerhetünk meg, ami öt percre, de öt órára is képes bárkit lekötni, méghozzá minimál dizájn és tartalmas élmények társaságában.

IQ Test & IQ challenge: What's my IQ?: bár csak közvetetten mobiljáték, de ha mindig is kíváncsi voltál az IQ szintedre, most teljesen ingyen letöltheted magadnak az IQ Test & IQ challenge: What's my IQ? applikációt, ami kapcsolódó feladatokkal választ ad kérdéseidre.
2 hozzászólás

ferencziakos

6 hónapja, 2 hete és 6 napja

Death Point lekapva, ez nagyon jó ennyiért!

válasz erre

peter97

6 hónapja, 2 hete és 6 napja

Ez ma nem olyan erős, bár a Hello Neighbour ennyiért ajándék.

válasz erre