Napiapp ajánló (2019. január 18.)

2019. január 18.
10.0291
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Defense of Egypt: ha imádod a tower defense műfajt, és kipróbálnád ezt az élményt az ókori Egyiptomban, akkor itt az idő, hogy 690 helyett teljesen ingyen beszerezd magadnak a Defense of Egypt-et.

Wonderland: Little Mermaid: amennyiben mindig is tudni akartad, hogy milyen az élet a víz alatt, a hableányok és sellők között, 289 helyett most ingyen telepítheted a Wonderland: Little Mermaid-et, mely éppen erről szól.

Assassin Lord: Idle: 690 helyett totál ingyen csaphatunk le most az Assassin Lord: Idle című szerepjátékra, melyben megmutathatjuk, hogy milyen hősből is faragtak minket.

App Store:

Dogfight Elite: ha kedveled az első és második világháborús repülőgépeket, illetve szeretnél csatázni velük egy nagyot, töltsd le most egy rövid ideig teljesen ingyen a Dogfight Elite című mobiljátékot iOS-re.

Beast Towers: ha egy epikus tower defense játékra vágysz a klasszikus fantasy vonalas megközelítéssel, akkor átmenetileg ingyen csaphatsz le a Beast Towers című alkotásra is az App Store-ról.

To the Edge of the Sky: bár akciós áron is drága, 2490 forintért mérik, ellenben ezért az árért egy elképesztően egyedi és tartalmas kalandjátékra csaphatsz most le a To the Edge of the Sky képében, ami simán PC-s és konzolos színvonallal kecsegtet.
4 hozzászólás

Mendez

6 hónapja, 2 hete és 4 napja

Na, ez a hétvégém is oda, kockulni fogok végig!

válasz erre

Vidoros

6 hónapja, 2 hete és 4 napja

Az de komoly felhozatal mára!

válasz erre

SamsungFan

6 hónapja, 2 hete és 4 napja

Minden free! Kiváló!

válasz erre

zsenikém

6 hónapja, 2 hete és 4 napja

Androidosoknak megint de jó világ van!

válasz erre