Napiapp ajánló (2019. január 2.)

2019. január 02.
10.9121
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Room: Old Sins: 1890 helyett 990 forintért megy átmenetileg a tavalyi év egyik, ha nem a legjobb szabadulós kalandjátéka, avagy a The Room: Old Sins, amit vétek lenne elszalasztani ennyiért.

Marbles Magic: ha régen játszottál már egy szuper marbles játékkal, és imádod a casual kategóriás címeket, akkor ne szalaszd el most a Marbles Magic letöltését, amit 599 helyett teljesen ingyen kivitelezhetsz.

Battle Ships 1988 Revival Pro: amennyiben kedveled a klasszikus Torpedó játékokat, akkor a Battle Ships 1988 Revival Pro most hű társaddá válhat, hiszen 279 forint helyett totál ingyen letöltheted magadnak.

App Store:

Candy Nest Clash: cukorkaposzogtatás, match-3 stílusban, érdekes pályákon, átmenetileg totál ingyen - ezt kínálja röviden a Candy Nest Clash, amit most érdemes lehet neked is beszerezned.

Fractal Space: az ügyességi FPS-játékok stílusa meglepően szűk spektrumot ölel fel, de most itt a Fractal Space, melyben egyenesen az űrben ügyeskedhetünk egy sort, méghozzá átmenetileg teljesen ingyen.

Reiner Knizia's Modern Art: The Card Game: amennyiben kedveljük a társasjátékokat, most akciós áron, mindössze 349 forintért szerezhetünk be egy instant klasszikus kártyamenedzselős társast, amit természetesen másokkal is élvezhetünk majd.
4 hozzászólás

ferencziakos

5 hónapja, 3 hete és 5 napja

Yes, újra napiapp!

válasz erre

peter97

5 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nem túl combos az évkezdés.

válasz erre

SamsungFan

5 hónapja, 3 hete és 6 napja

Torpedót már le is kapom. Ezer éves de megunhatatlan!

válasz erre

Mendez

5 hónapja, 3 hete és 6 napja

Na végre újra van napiapp! Már hiányoltam!

válasz erre