Napiapp ajánló (2019. január 21.)

2019. január 21.
9.5581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Space Shooter Kulkas: amennyiben te is odáig vagy a klasszikus árkád stílusú lövöldözős játékokért, melyekben akkora káosz alakul ki a képernyőn, mint a lecsóban, akkor szerezd be most totál ingyen a Space Shooter Kulkas-t

Hardboiled: 359 forint helyett teljesen ingyen csaphatunk most le egy rövid ideig a Hardboiled című szerepjátékra, mely a klasszikus Fallout nyomdokain haladva egy izometrikus RPG-ként szórakoztat minket.

Retro Pixel: ha a retro platformerek a gyengéid, 399 forint helyett totál ingyen most egy végletekig régi iskolás alkotást szerezhetsz be magadnak, ami minimál dizájnja ellenére igencsak szórakoztató.

App Store:

Magic Wand's Journey: totál ingyen megy most iOS-en a Magic Wand's Journey, egy relaxálós ügyességi játék, melyben egy varázslóval kell megoldanod a különféle ügyességi feladványokat.

Dark Tower: ha egy klasszikus fantasy szerepjátékkal ütnéd el az idődet, most szintén ingyen megy a Dark Tower is, mely mobilos közegben már-már klasszikusnak nevezhető, nem véletlenül.

Avadon 3: The Warborn: 1790 forintra leárazva juthatunk most hozzá az App Store kínálatából az Avadon-sorozat harmadik epizódjához, mely egy klasszikus, retro stílusú szerepjátékként garantáltan hosszú hetekre leköt majd.
4 hozzászólás

ferencziakos

5 éve, 8 hónapja és 10 napja

Na ezt gyorsan végigkattintgatom. mosolygó smiley

válasz erre

Direktor

5 éve, 8 hónapja és 10 napja

De jól indul a hét! mosolygó smiley

válasz erre

Mendez

5 éve, 8 hónapja és 10 napja

Nézd már, megint full free az Android! röhögő smiley

válasz erre

SamsungFan

5 éve, 8 hónapja és 10 napja

Király ajánlat! mosolygó smiley

válasz erre