Napiapp ajánló (2019. január 21.)

2019. január 21.
9.0791
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Space Shooter Kulkas: amennyiben te is odáig vagy a klasszikus árkád stílusú lövöldözős játékokért, melyekben akkora káosz alakul ki a képernyőn, mint a lecsóban, akkor szerezd be most totál ingyen a Space Shooter Kulkas-t

Hardboiled: 359 forint helyett teljesen ingyen csaphatunk most le egy rövid ideig a Hardboiled című szerepjátékra, mely a klasszikus Fallout nyomdokain haladva egy izometrikus RPG-ként szórakoztat minket.

Retro Pixel: ha a retro platformerek a gyengéid, 399 forint helyett totál ingyen most egy végletekig régi iskolás alkotást szerezhetsz be magadnak, ami minimál dizájnja ellenére igencsak szórakoztató.

App Store:

Magic Wand's Journey: totál ingyen megy most iOS-en a Magic Wand's Journey, egy relaxálós ügyességi játék, melyben egy varázslóval kell megoldanod a különféle ügyességi feladványokat.

Dark Tower: ha egy klasszikus fantasy szerepjátékkal ütnéd el az idődet, most szintén ingyen megy a Dark Tower is, mely mobilos közegben már-már klasszikusnak nevezhető, nem véletlenül.

Avadon 3: The Warborn: 1790 forintra leárazva juthatunk most hozzá az App Store kínálatából az Avadon-sorozat harmadik epizódjához, mely egy klasszikus, retro stílusú szerepjátékként garantáltan hosszú hetekre leköt majd.
4 hozzászólás

ferencziakos

6 hónapja, 2 hete és 1 napja

Na ezt gyorsan végigkattintgatom.

válasz erre

Direktor

6 hónapja, 2 hete és 1 napja

De jól indul a hét!

válasz erre

Mendez

6 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nézd már, megint full free az Android!

válasz erre

SamsungFan

6 hónapja, 2 hete és 1 napja

Király ajánlat!

válasz erre