Napiapp ajánló (2019. január 23.)

2019. január 23.
9.0351
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Lucius Demake: ha imádod a beteg horrorokat, akkor itt egy zseniális point and click kalandjáték 329 forintért, melynek játékmenetét a nyolcvanas évek kalandjai, történetét pedig a hetvenes évek horrorjai, főként az Omen trilógia ihlette.

Swordbreaker The Game: 400 forint helyett 189 forintba kerül most Androidon a Swordbreaker The Game, mely egy elragadó grafikai körítéssel ellátott szöveges kalandjáték lett, a főszerepben démoni teremtményekkel és egy kardforgatóval.

Freelancer Simulator Inc: rövid ideig totál ingyen megy Androidra a Freelancer Simulator Inc, mely a szimulátorok, a clickerek és a tycoon játékok sajátosságait ötvözi egy játékfejlesztésre kiélezett koncepcióval, miközben a cél, hogy minél jobb játékokat és minél több pénzt zsebelhessünk be.

App Store:

Word Teaser: amennyiben egy innovatív és egyedi szókeresős és szókirakós mobiljátékot keresel magadnak, a World Teaser tökéletes választás lesz, sőt mi több, most egy rövid ideig teljesen ingyen letöltheted magadnak.

Dreampath: The Two Kingdoms: 1090 forintért csaphatunk le most a Dreampath: The Two Kingdoms című zseniális kalandjátékra, mely a Big Fish Games legszebb hagyományait szem előtt tartva rengeteg tárgykeresést és mini-játékot tár elénk.

Darkness and Flame 2: szintén 1090 forintért megy egy rövid ideig az App Store-on a Darkness and Flame 2, mely egy nagyszerű történetet felölelő kalandjátékként rengeteg fejtörővel és mini-játékkal kínálgatja élményét.
3 hozzászólás

SamsungFan

6 hónapja, 1 hete és 6 napja

Lucius Demake-t nem ismertem, de ennyiért ez ajándéknak tűnik!

válasz erre

ferencziakos

6 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ma nem találtam kedvemre valót. Ellenben Androidon tudnék mit leszedni.

válasz erre

fonemaker

6 hónapja, 1 hete és 6 napja

iOS nem nagyon kedvezményes ma!

válasz erre