Napiapp ajánló (2019. január 25.)

2019. január 25.
9.5251
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Chess 3D Animation: ha szeretsz sakkozni, akkor emeld egy újabb szintre az élményt, ebben az átmenetileg ingyen letölthető sakkjátékban ugyanis a snassz élmények mellett a szemed előtt elevenednek majd meg a bábuk.

Fit Tile: amennyiben kedveled a kirakós játékokat, 349 forint helyett totál ingyen megy most a Google Play-en a Fit Tile, aminek részeként számtalan pályán, több fotót is ki kell raknunk a cél eléréséhez.

Space Marshals: 1656 forint helyett 359 forintért megy most Androidon a Space Marshals, minden idők egyik legjobb izometrikus akciójátéka, melyben egy sci-fi vadnyugaton kell érvényesülnünk karaktereink oldalán.

App Store:

Nimian Legends: BrightRidge: teljesen ingyen csaphatunk le egy rövid ideig a Nimian Legends: BrightRidge című mobiljátékra iOS-en, aminek részeként egy varázslatos fantáziavilágot fedezhetünk fel magunknak teljesen szabadon.

Forest Spirit: amennyiben szereted a tower defense stílusú mobiljátékokat, akkor most itt a remek alkalom, hogy átmenetileg totál ingyen csapj le az App Store-on a Forest Spirit-re, melyben erdei lények ellen kell védekezned.

Gorogoa: akciós áron, 1090 forintért kínálják a tavalyi év egyik legjobb mobiljátékát, avagy a kreatív megoldásai miatt számtalan díjat bezsebelt Gorogoát, mely új szintre emelte a puzzlerek és a kézzel festett megjelenés élményét.
4 hozzászólás

ferencziakos

5 éve, 7 hónapja és 13 napja

Végigkattintgatva! mosolygó smiley (y)

válasz erre

Ronalddo

5 éve, 7 hónapja és 13 napja

Kis hétvégi program már alakul is. mosolygó smiley Kockulás. röhögő smiley

válasz erre

peter97

5 éve, 7 hónapja és 13 napja

Ejj, ma egyik se bejövős. szomorú smiley

válasz erre

Direktor

5 éve, 7 hónapja és 13 napja

Valami jó kis kalandjáték is felbukkanhatna freeben. mosolygó smiley

válasz erre