Napiapp ajánló (2019. január 28.)

2019. január 28.
9.1091
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Real Farming And Deer Hunting 2018 Pro: ha szeretsz traktorozni, gazdálkodni és vadászni, akkor most van egy nagyszerű hírünk, lévén egy csomagban, átmenetileg totál ingyen tölthetsz le magadnak egy mobiljátékot, ami éppen ezt kínálja.

Amazing Taxi Simulator V2 2019: teljesen ingyen csaphatunk le egy rövid ideig az Amazing Taxi Simulator V2 2019-re, melyben a taxizás örömeinek egy egészen új szintjét ismerhetjük meg - leginkább a Taxi mozifilmek élményéből táplálkozva.

Age of Civilizations II: amennyiben imádod a hardcore stratégiákat, most 1190 helyett 790-ért csaphatunk le Androidon az Age of Civilizations II-re, mely mobilon az egyik legjobb a maga kategóriájában.

App Store:

Millie: mindössze 99 forintot kérnek most a készítők az App Store-on a Millie című ügyességi játékért egy rövid ideig, ami gyakorlatilag ajándék ezért a látványos és kellemes alkotásért, tehát érdemes lehet lecsapni rá.

A Normal Lost Phone: ha szeretnénk mások elveszett telefonjában turkálni, és ebből összeállítani egy szuper kis sztorit, rövid ideig 199 forintért megy most iOS-en az A Normal Lost Phone, mely éppen erről szól.

Formino: teljesen ingyen megy még pár óráig a Formino című mobiljáték, mely a dominózás és a formakirakózás örömeit elegyíti egymással, meglepően innovatív módon.
3 hozzászólás

fonemaker

6 hónapja, 1 hete és 1 napja

Na most ezt szépen végig is kattintgatom.

válasz erre

zsenikém

6 hónapja, 1 hete és 1 napja

Android sokkal jobb felhozatal ma.

válasz erre

SamsungFan

6 hónapja, 1 hete és 1 napja

De jó ez a taxis cucc!

válasz erre