Napiapp ajánló (2019. január 30.)

2019. január 30.
9.0171
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

White Night
: 80 százalékkal olcsóbban, 1599 helyett mindössze 159 forintért csaphatunk le most Androidon a White Night című kalandjátékra, mely nemcsak noir megjelenése, hanem zseniális története miatt is érdemes a kipróbálásra ennyiért.

Sudden Warrior Plus: amennyiben imádjuk a tapicskolós szerepjátékokat, akkor 319 forint helyett most totál ingyen csaphatunk le a Sudden Warrior Plus-ra, melyben kis hősünket ezernyi veszély ellen vezethetjük a folyamatos fejlődés mellett.

Fractal Space HD: 799 helyett szintén totál ingyen megy a Play Áruházban a Fractal Space HD című belső nézetes ügyességi játék, melyben egyenesen az űrben kalandozhatunk majd fejtörők megoldásán morfondírozva.

App Store:

Find-the-Line: teljesen ingyen csaphatunk le most az App Store-on a Find-the-Line című ügyességi játékra, melyben rajzolási képességeinket kell majd kamatoztatnunk a cél elérésének érdekében.

Aureus Prime: szintén ingyen megyeget most az App Store-on az Aureus Prime című match-3 puzzler, mely messze nem a szokásos formában tárja elénk a műfaj sajátosságait, sőt mi több, még online küzdelmeket is kínál nekünk.

Spellcrafter: The Path of Magic: egy rövid ideig 349 forintért vásárolhatjuk meg magunknak iOS-re a Spellcrafter: The Path of Magic című izometrikus szerepjátékot, aminek a különlegességét a körökre osztott taktikus mérkőzések, valamint az érintőképernyő által rajzolható varázslatok adják.
4 hozzászólás

Chico

6 hónapja, 6 napja

Van itt merítés kéremszépen!

válasz erre

Mendez

6 hónapja, 6 napja

Nem rossz nem rossz. Főleg a White Nightnak örülök.

válasz erre

ferencziakos

6 hónapja, 6 napja

Mindig irigylem az Androidosokat ilyenkor, mert ők tényleg ingyen kapják meg az adott játékot, nekünk iOS-en viszont egy csomószor csak valami butított, vagy reklámmal megtömött verzió jut ingyen. Nem mindig, és nagyon remélem, ezek most nem ilyenek, csak már olyan sazr ez a tendencia.

válasz erre

Direktor

6 hónapja, 6 napja

De jó az ingyenes arány ma!

válasz erre