Napiapp ajánló (2019. január 4.)

2019. január 04.
10.9611
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Vignettes: ha imádod a titkokat, akkor az átmenetileg 499 forintra leárazott Vignettes garantáltan nagy kedvenced lesz majd, hiszen nem elég, hogy rengeteg izgalmas kaland, megannyi rejtély is vár benne rád.

Darkness Falls: 319 forint helyett teljesen ingyen megy most a Play Áruházban a Limbo-sorozatot idéző Darkness Falls című platformer, ami véletlenszerűen generált pályákkal nehezíti majd a dolgodat.

Mahjong Holiday Joy 2016: a Mahjongot mindenki szereti, és amennyiben te is így vagy ezzel, szerezd be 369 helyett teljesen ingyen ezt a nagyszerű epizódot, ami egy kicsit még az ünnepi hangulatot is visszahozza közénk.

App Store:

Think Fast: amennyiben szeretnéd megtornáztatni egy kicsit az agytekervényeidet, akkor töltsd le magadnak most teljesen ingyen a Think Fast című memóriajátékot, ami nem találja fel a kereket, ellenben annál szórakoztatóbb.

PixelTerra: 349 forintra leárazva megy most a PixelTerra, mely gyakorlatilag egy felső nézetes mini-Minecraft lett, amiben az építkezés és rombolás mellett a túlélés lesz az egyik legfontosabb feladatunk.

Cookies vs. Claus: 1090 forintos akciós áron lehet beszerezni most egy rövid ideig a Cookies vs. Claus című őrült akciójátékot mobilra, melyben sütemények oldalán kaphatunk hajba egymással, vagy akár magával a Mikulással.
3 hozzászólás

SamsungFan

5 hónapja, 3 hete és 3 napja

Nem is olyan rossz, két free.

válasz erre

Direktor

5 hónapja, 3 hete és 4 napja

Nem rossz, de egyik sem nekem való. Mondjuk ingyen azért persze lekapom őket.

válasz erre

Mendez

5 hónapja, 3 hete és 4 napja

Android ingyenesek tök jók ma.

válasz erre