Napiapp ajánló (2019. január 7.)

2019. január 07.
10.9071
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Demon's Rise: amennyiben egy zseniális démonvadász ARPG-t szeretnénk a gyűjteményünkben tudni a legendás Diablo nyomdokain haladva, akkor itt az idő, hogy 2099 helyett 499 forintért szerezzük be magunknak a Demon's Rise-t.

Mystic Guardian: ha imádjuk a klasszikus akció-RPG-ket, melyek szoros kapcsolatban állnak a Japánból érkező szerepjátékokkal, akkor csapjunk le gyorsan az 1290 forint helyett átmenetileg totál ingyen beszerezhető Mystic Guardian-ra.

The Monkey Pit Island: 799 forint helyett teljesen ingyen megy most egy rövid ideig a The Monkey Pit Island, mely a klasszikus point and click kalandjátékok nyomdokain haladva nem véletlenül egyezik már a címében is a Lucasarts legendás alkotásával.

App Store:

République: totál ingyen nézhetünk most bele a République című különleges lopakodós játék első fejezetébe, és bár a többiért még mindig fizetnünk kell, azonban a különleges élmény miatt érdemes lehet lecsapni rá.

Star Wings: egy rövid ideig totál ingyen szerezhetjük be a Star Wings című űrkalandot, aminek részeként 40 kihívásokkal teli küldetés vár ránk a végtelen világűrben, ahol megannyi akció és fejtörő részeseivé válhatunk.

Marbloid: 199 forintra leárazva egy igazán különleges golyós élmény részesei lehetünk a Marbloid által, melyben különc és őrült világokban kell eljuttatnunk minden egyes pályán a célig egy jól megtermett fémgolyót.
5 hozzászólás

SamsungFan

5 hónapja, 3 hete

Ó de nagyon király a mai kínálat!!!

válasz erre

peter97

5 hónapja, 3 hete

Ez egy igen jó felhozatal mára!

válasz erre

fonemaker

5 hónapja, 3 hete és 1 napja

Jól kezdődik a hét.

válasz erre

Femobilos

5 hónapja, 3 hete és 1 napja

Androidos felhozatal igen jó!

válasz erre

Mendez

5 hónapja, 3 hete és 1 napja

Mystic Guardian ingyen???? MEkkora királyság!

válasz erre