Napiapp ajánló (2019. július 1.)

2019. július 01.
4.5681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

ExtremeJobs Knight?s Assistant : ha te is kíváncsi vagy arra, hogy milyen lehet egy igazi lovag menedzserének lenni, 269 forint helyett most teljesen szabadon letöltheted magadnak az ExtremeJobs Knight?s Assistant-ot, melyben éppen ez a feladat.

Empire Warriors: 129 forint helyett teljesen ingyen beszerezheted most magadnak az Empire Warriors című prémium kategóriás tower defense játékot, mely a maga kategóriájában kifejezetten nagy kihívásokkal kecsegtet.

Stickman Legends: Shadow War : 129 forint helyett teljesen ingyen zsebelhetjük be magunknak a Stickman Legends: Shadow War című oldalnézetes akciójátékot, melyben ellenfelek egész hordáival zúzhatunk nagyokat.

App Store:

Wars Across the World: amennyiben egy szuper körökre osztott stratégiára fáj a fogad, akkor töltsd le most teljesen ingyen a Wars Across the World-öt, melyben a normandiai partraszállástól indíthatod a nagy eseményeket.

FRACTER: 699 forintba kerül átmenetileg az App Store kínálatában a FRACTER, melyben egy fiatal hős oldalán a sötétség birodalmába látogathatunk, és a legkülönfélébb fényhez kapcsolódó fejtörőket oldhatjuk meg.

Forgotten Memories: 1090 forintért szerezhetjük be egy rövid ideig iOS-re a Forgotten Memories-t, mely az utóbbi évek egyik legjobb mobilos horrorkalandjaként egy eltűnt gyermek történetét dolgozza fel.
3 hozzászólás

Ronalddo

5 éve, 2 hónapja és 17 napja

Androidra minden bezsákolva! mosolygó smiley

válasz erre

Chico

5 éve, 2 hónapja és 18 napja

Kiváló nap, köszi!

válasz erre

Tommy

5 éve, 2 hónapja és 18 napja

Android full ingyen minden? meglepett smiley Király nap! röhögő smiley

válasz erre