Napiapp ajánló (2019. július 10.)

2019. július 10.
5.6651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Retro Pixel: 399 forint helyett teljesen ingyen megy most Androidon a Retro Pixel, mely mind a megjelenés terén, mind a játékmenet tekintetében egy régi vágású, keményvonalas, pixelhalmozós platformer lett.

Dungeon Defense: 319 forint helyett teljesen ingyen csaphatunk le most a Play Áruházban a Dungeon Defense-re, melyben a legkülönfélébb eszközök kihasználásával az lesz a feladatunk, hogy megvédjük magunkat és dungeonunkat a behatolóktól.

Glow Puzzle: amennyiben egy igazán különleges és megunhatatlan puzzlert keresel a mobilodra, töltsd le most 1790 forint helyett 359 forintért a Glow Puzzle-t, ami halálosan egyszerű, mégis óriási kihívást nyújt.

App Store:

Run Cow Run: ingyen letölthető egy rövid ideig az App Store kínálatából a Run Cow Run című őrültség, mely elképesztően látványos, rajzfilmes grafikája mellett csak annyit kér tőlünk, hogy meneküljünk el a minket traktorral üldöző gazda elől.

Bronze Age: mindössze 349 forint ellenében most egyenesen a bronzkorba repít el minket a Bronze Age című mobiljáték, mely a klasszikus stratégiák nyomdokain járva igyekszik megmutatni nekünk a kérdéses időszak sajátosságait.

The Quest: 1490 forintra leárazva szerezhető be most egy rövid ideig a The Quest című klasszikus szerepjáték, mely az egyik, ha nem a legjobb Might & Magic klónként bukkant fel mobilokon, ennyi pénzért pedig egyenesen ajándéknak tekinthető.
2 hozzászólás

Mordorer

5 éve, 2 hónapja és 8 napja

Nem rossz így hét közepére! mosolygó smiley

válasz erre

Direktor

5 éve, 2 hónapja és 8 napja

Android megint odabasz.

válasz erre