Napiapp ajánló (2019. július 12.)

2019. július 12.
5.6421
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Motorsport Manager Mobile 2: nem vicc, totál ingyen megy átmenetileg 1390 helyett a Motorsport Manager Mobile 2, melyben lehetőségünk nyílik megismerni az autóversenyzés minden csínját-bínját egy menedzser szemszögéből.

Swordbreaker: 400 forint helyett 199 forintért megy egy rövid ideig Androidon a Swordbreaker, mely egy középkori, enyhe fantasy hatással megáldott szöveges kalandjátékként elragadó grafikával kecsegtet a rajongók számára.

Age of Civilizations Europe: 599 helyett 289 forintért csaphatunk le most az Age of Civilizations Europe című stratégiára a Play Áruház kínálatából, így amennyiben szeretjük a keményvonalas RTS-játékokat, érdemes lehet élni a lehetőséggel.

App Store:

Dead Age: 349 forintért megy átmenetileg iOS-en a Dead Age című poszt-apokaliptikus zombis túlélőkaland, melyben a körökre osztott küzdelmek és a taktikázás kapta a központi szerepet sok más egyéb játékelem mellett.

Bridge Constructor Stunts : szintén 349 forintért csaphatunk le egy rövid ideig a Bridge Constructor Stunts-ra, melyben a jó öreg hídépítős ügyességi játékot ismerhetjük meg egészen őrült körítés társaságában.

The Last Warlord: ha szereted a japán történelmet, és szívesen belecsapnál a városépítés örömeibe egy taktikai alapokon nyugvó stratégia keretein belül, szerezd be most 1790 forintért a The Last Warlord-ot.
3 hozzászólás

Bencus86

11 hónapja, 1 hete és 4 napja

SKirály lesz hétvégére!

válasz erre

Direktor

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

Ez igen jó kis csomag lesz hétvégére.

válasz erre

SamsungFan

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

Ó de szuper nap ez!!!

válasz erre