Napiapp ajánló (2019. július 15.)

2019. július 15.
5.4531
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Quaddro 2: 599 helyett teljesen szabadon húzhatjuk le magunknak a Quaddro 2 című mobiljátékot Androidra, mely egészen új szintre emeli a logikai játékok fogalmát, méghozzá több mint 80 pályán keresztül.

Into the Void: 1490 forint helyett totál ingyen csaphatunk le most az Into the Void-ra is a Play Áruházból, aminek részeként egy epikus történettel és mély taktikai küzdelmekkel ellátott sci-fi játékot kapunk.

Paddocks: 799 helyett 409 forintra leárazva kaparinthatjuk meg a Paddocks című logikai játékot is most egy kis ideig, ami egy egészen új típusú puzzlerként teljesen különleges gondolkodásra ösztönöz minket.

App Store:

Retro Winter Sports 1986: mindössze 99 forintért csaphatunk le most iOS-en a Retro Winter Sports 1986 című régi vágású sportjátékra, melyben a téli sportolás örömeit ismerhetjük meg pixeles formában.

OTTTD: 699 forintra leárazva érhetjük el most az App Store kínálatában az OTTTD című különlegességet, mely azt a célt szolgálja, hogy egészen új utakat nyisson meg előttünk a tower defense stratégiák műfaján belül.

Drop Flop!: teljesen ingyen tölthetjük le iOS-re a Drop Flop! című ügyességi játékra az App Store-on, aminek keretein belül a reflexeinket tehetjük próbára páratlan alapossággal.
4 hozzászólás

peter97

5 hónapja, 1 hete és 1 napja

OTTTD 700 forint és még alkalmazáson belüli vásárlások is vannak? Merész.

válasz erre

Mendez

5 hónapja, 1 hete és 1 napja

Mindkét platform király akciókat kapott!

válasz erre

fonemaker

5 hónapja, 1 hete és 1 napja

Ó de király, köszi!

válasz erre

Direktor

5 hónapja, 1 hete és 1 napja

Ezek ma tök jó akciók!

válasz erre