Napiapp ajánló (2019. július 17.)

2019. július 17.
5.5121
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Siege of Dragonspear: 3790 helyett 2290 forintért kaparinthatjuk meg magunknak most átmenetileg a Beamdog különleges szerepjátékát, mely a Baldur's Gate első két része közti eseményeket dolgozza fel.

Human Heroes Einstein On Time: 1499 helyett teljesen ingyen csaphatunk le a Play Áruházban a Human Heroes Einstein On Time című oktatójátékra, melyben magát a legendás elmét irányíthatjuk pár fejtörőn keresztül.

Draw Rider Plus: 699 helyett 359 forint ellenében megy Androidon a Draw Rider Plus című kerékpáros ügyességi játék, melynek részeként a legkülönfélébb bicajos trükköket mutathatjuk be minimál dizájnnal.

App Store:

TheoTown: ha egy kifejezetten klasszikus városépítős stratégiát szeretnénk magunknak, akkor töltsük le most 1490 forintra leárazva a TheoTown-t, mely garantáltan megidézi előttünk iOS-en a legnagyobb klasszikusokat.

7Days: Backer: 349 forint ellenében most egy igazán szuper szöveges kalandjátékot élhetünk át, lévén akciós áron szerezhető be magunknak az App Store-ról a 7Days: Backer, egy döntéseinkkel irányítható szuper interaktív sztori.

Space Agency: hogy milyen lehet egy űrhajót építeni és elrepülni vele a világűrbe, azt meglepően élethűen, bár azért maximálisan játékos formában kívánta feldolgozni a Space Agency című mobiljáték, amit átmenetileg teljesen ingyen letölthetünk.
3 hozzászólás

Bencus86

5 hónapja, 6 napja

Egész jó ajánlatok mára!

válasz erre

Tommy

5 hónapja, 6 napja

Van köztük használható!

válasz erre

Vidoros

5 hónapja, 6 napja

Nem combos ajánlatok, de legalább két free is van.

válasz erre