Napiapp ajánló (2019. július 19.)

2019. július 19.
5.7621
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

The Enchanted Worlds: 1490 helyett teljesen ingyen tölthetjük le most Androidra a The Enchanted Worlds című kalandjátékot, mely a point and click megoldások legújabb képviselőjeként rengeteg rejtélyt állít a középpontba.

OK Golf: ha szeretsz golfozni, és szívesen ütnéd el az idődet egy jó golfjátékkal, akkor itt van Androidra az OK Golf, amit 899 forint helyett egy rövid ideig mindössze 159 forintért szerezhetsz be.

The Game of Life: nagy nyári akciót tart a Marmalade csapata, akik egy halom szuper mobiljátékkal szolgálnak most többnyire féláron a Play Áruházban, így a kiváló The Game of Life is 449 forintért szerezhető be az eredeti 890 helyett.

App Store:

Warhammer Quest 2: ezt most ne szalasszátok el, ha lehet, hiszen szinte soha vissza nem térő alkalom, hogy teljesen ingyen kínálják a készítők iOS-re a Warhammer Quest 2-t, mely a platform egyik, ha nem a legjobb körökre osztott stratégiája lett.

CHUCHEL: mindössze 1090 forint ellenében szerezhetjük be magunknak egy rövid ideig az Amanita Design által megálmodott CHUCHEL-t, mely az őrült és kihívásokkal teli kalandok egyik szuper résztvevőjeként kötelező a platformon.

1941 Frozen Front Premium: mindössze 99 forintért szerezhetjük be magunknak iOS-re egy rövid ideig az 1941 Frozen Front Premium változatát, aminek jóvoltából lehetőségünk nyílik megismerni a második világháború legnagyobb ütközeteit.
4 hozzászólás

Bencus86

6 hónapja, 2 hete és 6 napja

Király nap, köszi!

válasz erre

peter97

6 hónapja, 2 hete és 6 napja

Kiváló hétvégi akciók! Kettő is behúzva!

válasz erre

Chico

6 hónapja, 2 hete és 6 napja

iOS most odaver!

válasz erre

Direktor

6 hónapja, 2 hete és 6 napja

Warhammer Quest és Frozen Front nagyon komoly! Már szedem is!

válasz erre