Napiapp ajánló (2019. július 22.)

2019. július 22.
5.8411
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Dust and Salt: 2299 forint helyett 1290 forintért csaphatunk le egy rövid ideig a Dust and Salt című szöveges kalandjátékra Androidon, mely egy középkori fantasy világba kalauzol el minket nagyszerű körökre osztott küzdelmekkel a főszerepben.

Z.O.N.A Shadow of Lemansk: 599 helyett 129 forintért csaphatunk le a Play Áruházban a Z.O.N.A Shadow of Lemansk-ra, mely az egyik legjobb mobilos S.T.A.L.K.E.R. másolatként hozott magával kimagasló élményeket.

Duck Warfare: 319 forint helyett teljesen ingyen megy most a Play Áruházban a Duck Warfare című kacsás akciójáték, melyben kis gumikacsákkal tudunk nagyokat küzdeni a csatatereken.

App Store:

Corpse Party: 3290 forintra leárazva tudjuk megvásárolni magunknak a Corpse Party című horrorkalandot az App Store kínálatából, mely anime hatású megjelenéssel, konzolos minőségű tartalommal kínálja nekünk élményét.

Back to Bed: nyavajás 99 forintért csaphatsz le most egy rövid ideig iOS-en a Back to Bed című különlegességre, mely a Monument Valley élményére építve egy alvajárót állít a főszerepbe, akit vissza kell terelnünk az ágyába.

Drylands: 349 forint ellenében csaphatunk le egy rövid ideig az App Store-on a Drylands című alkotásra, mely a Fallout Shelter élményét álmodja tovább egy sokkal mélyebb, tartalmasabb és sajátosabb formában.
5 hozzászólás

Kence666

5 éve, 1 hónapja

A Z.O.N.A project x Lite ingyenes ios re.
Egy próbát megér. Nem nagy eresztés de munka közben elmegy

válasz erre

Mordorer

5 éve, 1 hónapja és 3 napja

Kiváló, megvan az esti játékom! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

5 éve, 1 hónapja és 3 napja

Nagyon jó a mai iOS ajánlat! mosolygó smiley

válasz erre

zsenikém

5 éve, 1 hónapja és 3 napja

99 Ft Back to Bed zseniális ennyiért! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

5 éve, 1 hónapja és 3 napja

Nem rossz akciók.

válasz erre