Napiapp ajánló (2019. július 24.)

2019. július 24.
5.6261
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

OTTTD: Over The Top TD: nem csalás, nem ámítás, 2090 forint helyett 499 forintért kaparinthatjuk meg egy rövid ideig Androidra az OTTTD: Over The Top TD-t, mely a körökre osztott és a valós idejű stratégiák zseniális ötvözeteként maradt meg emlékeinkben.

Little Stars 2.0: totál ingyen letölthetővé tették a Play Áruházban a Little Stars 2.0-t is, mely egy nagyszerű sci-fi stratégiaként nem kínál tőlünk többet, csak sok-sok menedzsmentet, és a szomszédos csillagrendszerek elfoglalását.

Freebloks VIP: 799 helyett szintén teljesen ingyen megy most Androidon a Freebloks VIP változata, mely a népszerű Blokus társasjátékon alapulva kínálja nekünk a kockázás örömeit.

App Store:

AllStarSlams: teljesen ingyen megy most iOS-en az AllStarSlams című kosárlabdás mobiljáték, mely nem is annyira a meccshangulatot állította a középpontba, sokkal inkább a zsákolás kizárólagos örömeire koncentrál.

Skilltree Saga: 349 forint ellenében csaphatunk le az App Store-on a Skilltree Saga című casual szerepjátékra, melyben a The Dark Eye univerzumban élhetünk át egy igencsak felejthetetlen kalandot.

Shadow Codex: 699 forint ellenében tudunk lecsapni most átmenetileg a Shadow Codex címre hallgató mobiljátékra, mely a szókeresés örömeit a szerepjátékos élményekkel ötvözve egy igazán különleges hibridet állított a középpontba.
3 hozzászólás

peter97

6 hónapja, 2 hete és 1 napja

Elég jó volt a mai felhozatal!

válasz erre

fonemaker

6 hónapja, 2 hete és 1 napja

Kiváló akciók!

válasz erre

Tommy

6 hónapja, 2 hete és 1 napja

Mekkora királyság! Androidon be is húztam mindent!

válasz erre