Napiapp ajánló (2019. július 26.)

2019. július 26.
7.1591
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Majotori: totál ingyen csaphatunk le Androidon a Majotori című mobiljátékra - normál esetben 900 forintba kerül -, mely bebizonyítja, hogy okostelefonokon is nagyszerű élmény lehet egy ötletes kvízjáték.

Dr. Panda Veggie Garden
: 1490 helyett totál ingyen tölthetünk le magunknak egy újabb Panda doktoros mobiljátékot a Play Áruházból, melyben a zöldségterjesztés sajátosságait ismerhetjük meg játékosan.

Ys Chronicles 1: alaposan lenyomta a zseniális Ys Chronicles-sorozat első részének az árát a Dotemu, így Androidon és iOS-en is 349 forintba kerül most egy rövid ideig, a szokásos 1499 helyett, sőt a második epizód is csatlakozott a bulihoz.

App Store:

Night of the Full Moon: teljesen ingyen csaphatunk le az App Store kínálatában a Night of the Full Moon című, önállóan játszható és futtatható kártyajátékra, mely a maga sötét és horrorisztikus stílusával biztosan okoz néhány kellemes percet.

Another World - 20th: 199 forintra leárazva megy most az App Store kínálatában a legendás, eredetileg 1991-ben megjelent Another World 20. évfordulós kiadása, így amennyiben kedveled a klasszikus kalandokat, itt a remek alkalom lecsapni egy kiválóságra.

Pang Adventures: szintén 199 forintba kerül a bizonyos körökben legendásként tisztelt Pang-sorozat mobilos mellékszála, melyben az oldalnézetes platformerek klasszikus hagyományait élhetjük majd át.
5 hozzászólás

Femobilos

6 hónapja, 1 hete és 5 napja

Flashback a legjobb! Csak mobilon nagyon nehéz irányítani...

válasz erre

Gólem

6 hónapja, 1 hete és 5 napja

Flashback neeeeeeee!!!!!! Szedem.

válasz erre

SamsungFan

6 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ez királyság lett így ma estére!

válasz erre

fonemaker

6 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nagyszerű hétvégére!

válasz erre

Mendez

6 hónapja, 1 hete és 6 napja

Mind a két platform nagyon jó akciókat kapott, de az Another World 200 forintért!!!! Na az az igazán WOOOOOOW!!!

válasz erre