Napiapp ajánló (2019. július 29.)

2019. július 29.
7.6501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

This War of Mine: 3699 forint helyett 690 forintért szerezhetjük be magunknak egy rövid ideig a háború igazi borzalmait prezentáló This War of Mine-t, mely a maga nemében egy igazi különlegesség lett a sorban.

True Skate: 690 helyett totál ingyen csaphatunk le most a Play Áruház kínálatában a True Skate című mobiljátékra, melyben a gördeszkázás tudományát sajátíthatjuk el alaposabban is.

Guitar Fretter: szintén teljesen ingyen megy most 690 helyett a Guitar Fretter című ügyességi játék, melyben a gitártabulatúrán alapuló megoldás vár ránk egy sajátos körítés társaságában.

App Store:

Frutorious: teljesen ingyen kaparinthatjuk meg magunknak egy rövid ideig a Frutorious című oldalnézetes platformert, melyben gyümölcsökkel kell teljesítenünk a legkülönfélébb feladatokat a pályákon.

I Am The Hero: 349 forintra leárazva csaphatunk le iOS-en az I Am The Hero című beat em up-ra, mely a műfaj klasszikusai előtt próbál fejet hajtani jelentős tartalommal és változatos bunyókkal.

Cartoon Craft: szintén 349 forintért megy most átmenetileg az egyik legjobb mobilos stratégia, melyben az orkok és az emberek közti háborút ismerhetjük meg, méghozzá egy csipetnyi zombi társaságában.
3 hozzászólás

Mendez

5 éve, 1 hónapja és 18 napja

Egyértelműen a This War of Mine viszi a napot!

válasz erre

Mordorer

5 éve, 1 hónapja és 18 napja

Nagyon klassz, két játék is behúzva! mosolygó smiley

válasz erre

Direktor

5 éve, 1 hónapja és 18 napja

This War of Mine nagyon megér ennyit!

válasz erre