Napiapp ajánló (2019. július 3.)

2019. július 03.
4.1061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Dead In Bermuda: amennyiben te is utánajárnál egy kicsikét a Bermuda-háromszög rejtélyének, 1299 forint helyett 369 forintért szerezheted most be magadnak a Dead In Bermuda című túlélőjátékot.

Animal Super Squad: 1499 helyett 990 forintért megy most az Animal Super Squad, egy rendkívül beteg állati kaland, mely a fizikai fejtörőkre épített mobiljátékok táborát erősíti, méghozzá szinte végtelen újrajátszhatóság társaságában.

Deadly Traps: 449 forint helyett totál ingyen megy most Androidon a Deadly Traps című ügyességi játék, mely egy oldalnézetes platformerként pontosan arról szól, hogy elkerüljük az adott szinten a legkülönfélébb halálos csapdákat.

App Store:

Another Lost Phone: ha szeretsz mások telefonjában turkálni, most 349 forintért gyűjthető be az Another Lost Phone, melyben Laura elveszett telefonja segítségével kell összeraknod egy átfogó történetet, hogy megtaláld az eredeti tulajdonost.

Bury me, my Love: szintén 349 forintért megy most az App Store kínálatában a Bury me, my Love, melynek főszereplője egy szíriai menekült lesz, aki szeretne eljutni Európába, az út során pedig folyamatosan otthon maradt párjával diskurál.

Persephone: hogy van-e élet a halál után, azt senki sem tudja biztosan, ugyanakkor a Persephone című kalandjátékban erre a kérdésre próbálsz meg választ kapni rengeteg fejtörő társaságában, most átmenetileg 699 forintra leárazva.
3 hozzászólás

peter97

5 éve, 2 hónapja és 15 napja

Ó, vannak itt ma is gyöngyszemek! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

5 éve, 2 hónapja és 15 napja

Zsír. Droidra ez egy jó nap megint. mosolygó smiley

válasz erre

zsenikém

5 éve, 2 hónapja és 15 napja

Ó, Android megint mennyire el van kényeztetve, bezzeg mi... szomorú smiley

válasz erre