Napiapp ajánló (2019. július 31.)

2019. július 31.
7.1621
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Age of Civilizations Africa: 499 helyett teljesen ingyen megy most Androidon az Age of Civilizations Africa című keményvonalas stratégia, melyben az afrikai régió történelmét harcolhatjuk végig.

Demon's Rise 2: 2190 forint helyett 279 forintért csaphatunk le most átmenetileg a Demon's Rise 2 című taktikai szerepjátékra Androidon, aminek jóvoltából egy kifejezetten sötét és felnőttes kalandban lehet részünk.

Zombie Masters: teljesen ingyen szerezhetjük be magunknak most egy rövid ideig a Play Áruházból a Zombie Masters című akciójátékot, melyben egyetlen feladatunk az lesz, hogy halomra gyilkoljuk a félelmetes zombikat.

App Store:

cat&line: átmenetileg totál ingyen megy az App Store kínálatában a cat&line című, egyébként halálosan egyszerű és minimál grafikájú projekt, melyben egy macskát kell végigvezetnünk a pályákon suhintásaink révén.

Spirit Roots: 1490 forintba kerül most iOS-en a Spirit Roots című oldalnézetes platformer, mely minden elemében a klasszikusokból építkezik, így biztosan a szívükbe zárják majd a rajongók.

Hyperforma: szintén 1490 forintért megy most az App Store-on a különleges sci-fi történetet elmesélő logikai kaland, melyben több mint 80 pályán keresztül, egyedi megjelenés társaságában élvezhetjük majd az élményt.
1 hozzászólás

SamsungFan

6 hónapja, 1 hete és 1 napja

Zombie Masters megvolt de AoC jó lesz!

válasz erre