Napiapp ajánló (2019. július 8.)

2019. július 08.
8.0211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Stardew Valley: 2990 forint helyett 1990 forintért megy most átmenetileg a Stardew Valley, mely a megjelenése óta a legjobb mobilos farmmenedzsmentnek tekinthető, ez pedig most talán az első leárazása Androidon.

Fairy Knights: 899 helyett 399 forintba kerül egy rövid ideig a Play Áruházban a Fairy Knights, egy cuki kis puzzle-RPG, melynek történetében kis hősökkel indulhatunk a világ megmentését célzó kalandra.

Pirate world Ocean break: 1090 forint helyett totál ingyen megy egy nagyon rövid ideig a Pirate world Ocean break, mely kalózos MMO-ként arra hivatott, hogy bemutassa nekünk a kalózok korát, de nemcsak mások társaságában, egyedül is nagy élmény játszani.

App Store:

My School Animals: főként gyerekeknek szól, de felnőttek is jól elszórakozhatnak a My School Animals című mobiljátékkal, mely átmenetileg ingyen beszerezhető iOS-re, a főszerepben az állatkészítés tudományával.

Dungeon Maker: Dark Lord: 699 forintba kerül egy rövid ideig a Dungeon Maker: Dark Lord, melyben ember legyen a talpán, aki egy mondatban megmondja, hogy mit kell csinálni, de ha imádod a retro élményt, biztosan te is otthonra találsz benne.

My Child Lebensborn: szintén 699 forintért megy az App Store-on a My Child Lebensborn, mely egy zseniális kalandjátékként egyenesen a második világháború utáni időszakban repít vissza minket egy árva gyermek hányattatásaival a főszerepben.
2 hozzászólás

Bencus86

5 éve, 2 hónapja és 10 napja

Fairy Knights ennyiért nagyon jó!

válasz erre

Mendez

5 éve, 2 hónapja és 10 napja

Nagyszerű akciók vannak ma, legalábbis androidra, az iOS ma nem túl combos!

válasz erre