Napiapp ajánló (2019. június 10.)

2019. június 10.
6.7501
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Stickman Ghost: Ninja Warrior : 129 helyett teljesen ingyen megy most a Google Play-en a Stickman Ghost: Ninja Warrior, mely egy oldalnézetes akciójátékként megmutatja, hogy milyen egy pálcikanindzsa élete.

Legend Guardians: szintén 129 forint helyett vált ingyenessé Androidra a Legend Guardians, melyben a szerepjátékok és az akciójátékok jótékony ötvözetét ismerhetjük meg taktikus küzdelmek társaságában.

HEXASMASH: 359 forint helyett totál ingyen illeszthetjük a gyűjteményünkbe átmenetileg a HEXASMASH című mobiljátékot, melyben 180 pályán keresztül a legkülönfélébb fizikai feladványokat hajthatjuk végre.

App Store:

911 Operator: 1090 forintra leárazva most neked is lehetőséged nyílik átélni a 911 Operator című mobiljátékban, hogy milyen egy 911-es operátor élete, amikor valódi vészhelyzetekhez kell megfelelő segítséget kirendelnie a legrövidebb időn belül.

Braveland Pirate: szintén 1090 forintért kaparinthatjuk meg magunknak átmenetileg a Braveland-sorozat kalózos mellékszálát, melyben a szerepjátékok élményét körökre osztott küzdelmekkel ötvözték.

Dungeon Survival: ha szereted a látványos szerepjátékokat, melyek ráadásul még roguelike elemekkel is fel lettek vértezve, most átmenetileg teljesen szabadon begyűjtheted magadnak a Dungeon Survival-t, amit feltétlenül ki kell próbálnod.
3 hozzászólás

Mendez

5 éve, 2 hónapja és 17 napja

Nem ez a legerősebb nap iOS fronton... wtf smiley

válasz erre

zsenikém

5 éve, 2 hónapja és 18 napja

Androidosoknak milyen jó akció van, nekünk meg... wtf smiley röhögő smiley

válasz erre

SamsungFan

5 éve, 2 hónapja és 18 napja

Kettő már megvolt de a Legend Guardians nem. mosolygó smiley Köszi!

válasz erre