Napiapp ajánló (2019. június 12.)

2019. június 12.
6.2511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Slaughter: 419 helyett 129 forintért csaphatsz le átmenetileg a Play Áruházban a Slaughter című külsőnézetes akciójátékra, melyben Russell, egy zsoldos oldalán nem lesz más dolgod, csak fegyvert ragadni, és ellátni az ellenfelek baját.

Rima: The Story Begins: 1499 helyett 790 forintért kaparinthatjuk meg a Rima című kalandjátékot Androidra, mely az Ori and the Blind Forest legszebb sajátosságait igyekszik a főszerepbe állítani.

Hasbro's BATTLESHIP: 2390 helyett 899 forintra leárazva megy most egy rövid ideig a Play Áruházban a Hasbro's BATTLESHIP, melynek részeként a klasszikus torpedózás élményét ismerhetjük meg modern formában.

App Store:

R.B.I. Baseball 19: ha imádod a baseballt, vagy szívesen ismerkednél vele, akkor most átmenetileg 1790 forintért szerezheted be magadnak az egyik legjobb mobilos baseballjátékként ismert R.B.I. Baseball 19-t.

Fear for Sale: City of the Past: 1090 forintba kerül egy rövid ideig az App Store-on a Big Fish Game egyik nagyszerű kalandjátéka, melyben egy művész rejtély halála után nyomozgathatunk sok-sok fejtörővel és tárgykereséssel.

CHRONIRIC: Time Traveler: amennyiben szereted az interaktív kalandokat, ahol a főszerepet a döntéseinkkel irányítható történet adja, töltsd le azonnal a CHRONIRIC: Time Traveler-et, lévén átmenetileg ingyen van, a középpontba pedig egy időutazós sztorit állított.
3 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 2 hónapja és 1 napja

Hát ma nem vagyunk elkényeztetve.

válasz erre

Chico

1 éve, 2 hónapja és 1 napja

Mondanám hogy vannak benne gyöngysezmek, de ma nincsenek!

válasz erre

Mordorer

1 éve, 2 hónapja és 2 napja

CHRONIRIC az igen, királyság!

válasz erre