Napiapp ajánló (2019. június 14.)

2019. június 14.
6.2631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Crashlands: 2499 helyett 1599 forintért csaphatunk le egy rövid ideig Androidon - amúgy iOS-en is leárazták -, az utóbbi évek egyik legjobb, legkülönlegesebb és legtöbb díjat bezsebelt mobiljátékára, a Crashlands-re.

Kingdom Defense 2: Empire Warriors: ha imádjuk a tower defense stratégiákat, 289 forint helyett teljesen szabadon csaphatunk le Androidon a Kingdom Defense 2: Empire Warriors-ra, melyben középkori köntösben tiszteleghetünk a műfaj előtt.

Hoopa City: hogy milyen lehet az élet egy vízilovak által lakott városban, azt most 1099 forint helyett teljesen ingyen megtapasztalhatjuk, lévén ilyen akciós áron szerezhetjük be magunknak a Hoopa City-t.

App Store:

Titan Quest HD: mindössze 1090 forintért mérik most iOS-en az egyik legjobb PC-ről mobilra költözött akció-szerepjátékot, mely Diablo-klónként az ókori görög és római mitológiákból szeretne építkezni.

1849: 349 forintért kaparinthatjuk meg magunknak egy rövid ideig az App Store-ról az 1849 című városépítős stratégiát, mely az amerikai történelem hőskorába repít vissza minket, méghozzá műfajának egyik nagyágyújaként.

Counter Combat: ha szívesen megidéznéd a mobilodon a legendás Counter Strike élményét, töltsd le most teljesen ingyen a Counter Combat című többjátékos FPS-t, aminek részeként a Valve legendás alkotása által ihletett pályákon és élmények társaságában harcolhatunk.
4 hozzászólás

zsenikém

1 éve, 2 hónapja és 1 napja

Ma nem lettünk túlzottan elkényeztetve!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 2 hónapja és 2 napja

ÁdámC-Ops írta:
Uhhh a Counter Combat nagyon gagyinak néz ki elsőnek, de ha játszol vele egy kört nagyon jó és nosztalgikus
Köszi a véleményt, így már rá is nézek!

válasz erre

ÁdámC-Ops

1 éve, 2 hónapja és 2 napja

Uhhh a Counter Combat nagyon gagyinak néz ki elsőnek, de ha játszol vele egy kört nagyon jó és nosztalgikus

válasz erre

Gólem

1 éve, 2 hónapja és 2 napja

Nem valami jó nap sajna.

válasz erre