Napiapp ajánló (2019. június 17.)

2019. június 17.
5.9171
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Block Tank Wars 2: 169 forint helyett teljesen ingyen csaphatunk le átmenetileg a Block Tank Wars 2 prémium változatára, vagyis teljesen szabadon lehetőségünk nyílik belekóstolni a tankcsaták örömeibe.

Jurassic Mouse Company: 329 forint helyett szintén ingyen kaparinthatjuk meg magunknak a Jurassic Mouse Company című különleges ügyességi játékot, melyben a dinoszauruszok és az egerek közös életét ismerhetjük meg.

IMAGEine: ha szeretnél kirakózni a mobilodon, 790 helyett szintén ingyen van az egyik legjobb prémium kategóriás, de most ingyen letölthető mobiljáték, az eredetileg 790 forintba kerülő IMAGEine.

App Store:

Animus - Stand Alone: 699 forintra leárazva csaphatunk le most iOS-en az Animus - Stand Alone című alkotásra, mely az egyik legjobb külső nézetes akciózójátékként a Dark Souls legszebb élményeit idézi fel előttünk mobilon.

Monoposto: szintén 699 forintért megy most az App Store-on a Monoposto, az egyik legjobb F1-es mobiljáték, melyből hiányoznak ugyan a licencek, de a játékélmény tekintetében valami egészen meglepő realizmus vár benne ránk.

The Minims - A New Beginning: 349 forintra leárazva csaphatunk le a The Minims - A New Beginning című kalandjátékra iOS-en, mely a Spore-ban látott különös lényekhez hasonló teremtményeket állít a középpontba egy aranyos, de mégis romantikus családi sztorival a főszerepben.
3 hozzászólás

fonemaker

5 éve, 2 hónapja és 10 napja

****a nap, mindhárom ingyenest behúztam! mosolygó smiley

válasz erre

Mendez

5 éve, 2 hónapja és 10 napja

Android nagyon combos ma! meglepett smiley

válasz erre

SamsungFan

5 éve, 2 hónapja és 10 napja

Block Tank Wars 2 már megvolt de a másik kettőt behúztam. mosolygó smiley IMAGEine Premiumnak különösen örülök!

válasz erre