Napiapp ajánló (2019. június 21.)

2019. június 21.
5.9441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Slaughter 2: Prison Assault: ha szereted a mészárlást, és mindezt külső nézetes formában élnéd, át, akkor 419 forint helyett most 129 forintért csaphatsz le átmenetileg Androidon a Slaughter 2: Prison Assault-ra.

Hills Legend HD: 129 forint helyett teljesen ingyen megy most a Hills Legend HD, melyben igazán horrorisztikus kalandok várnak ránk, miközben egy korabeli monostor falai között kutatjuk az igazságot.

Dead Bunker 4: Apocalypse: amennyiben szereted, ha egyszerre van akció és rettegés egy mobiljátékban, akkor a Dead Bunker 4: Apocalypse lesz a jó választás számodra, 129 forint helyett most teljesen ingyen.

App Store:

Stellar Horizon: 699 forintra leárazva csaphatunk le pár napig iOS-en a Stellar Horizon-ra, melynek betöltésével lehetőségünk nyílik felfedezni a végtelen világűrt, miközben megannyi rejtély vár majd ránk.

Tiny Dentist: ha szívesen kipróbálnád, hogy milyen a fogorvosok élete, de mindezt inkább gyerekesebb formában tennéd, akkor töltsd le magadnak most átmenetileg teljesen ingyen a Tiny Dentist-et, mely éppen erről szól.

TD Saga: szintén teljesen ingyen megy most iOS-en a TD Saga, mely a Sega klasszikus tower defense játékaira épül, ezáltal régi vágású megjelenés, kihívást nyújtó harcok és egy igazán legendás háború vár majd ránk az alkotásban.
3 hozzászólás

Femobilos

5 éve, 2 hónapja és 26 napja

Két játékot be is szereztem!

válasz erre

Chico

5 éve, 2 hónapja és 26 napja

Nem ez a legcombosabb nap, de jó lesz ez így egy nyári hétvégére! mosolygó smiley

válasz erre

Tommy

5 éve, 2 hónapja és 26 napja

Kiváló ajánlat hétvégére! mosolygó smiley

válasz erre