Napiapp ajánló (2019. június 26.)

2019. június 26.
4.9001
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Iron Marines: 1099 forint helyett 359 forintért csaphatunk le Androidra (és iOS-re is) az Ironhide Game Studio díjnyertes stratégiai játékára, ami mellett a csapat több alkotását is leakciózta minden platformon.

Kingdom Rush Origins: ennek megfelelően mindössze 359 forintot kérnek egy rövid ideig a Kingdom Rush Origins tower defense stratégiáért, mely a népszerű széria előzményeit kívánja elmesélni nekünk.

Kingdom Rush Frontiers: ha az előzmények nem érdekelnek, itt egy mellékszál is, hiszen 359 forintba fáj most a Kingdom Rush Frontiers, mely a népszerű széria eddigi legnagyobb és legkeményebb epizódja lett.

App Store:

Aqueduct 101: teljesen ingyen megy most az App Store kínálatában az Aqueduct 101, melyben kusza csővezetékeket kell összekötni úgy, hogy rajtuk keresztül eljuthassunk a víz az egyik pontból a másikba, de a feladat nehezebb lesz, mint gondolnánk.

Roterra - Flip the Fairytale: 1090 forintra leárazva kaparinthatjuk meg egy rövid ideig a Roterra - Flip the Fairytale című ügyességi játékot, melyben egy királynőnek segíthetünk kijutni a szabadon forgatható és módosítható pályák sokaságából.

Crossroads: amennyiben imádod a kemény vonalas dungeon crawler szerepjátékokat, szerezd be most egy rövid ideig 1090 forintért a Crossroads-t, melyben egy rendkívül epikus küldetésre indulhatsz akár hat különféle kaszt oldalán.
2 hozzászólás

fonemaker

5 hónapja, 1 napja

Milyen egyenár nap van Androidon!

válasz erre

zsenikém

5 hónapja, 1 napja

Aquedict tiszta pipe mania!

válasz erre