Napiapp ajánló (2019. június 28.)

2019. június 28.
5.1401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Bridge Constructor Portal: 1790 forint helyett 999 forintért csaphatunk le most egy rövid ideig a Bridge Constructor Portal-ra, melyben a két legendás sorozat ötvözetét kapjuk, vagyis portálok segítségével építhetünk hidakat.

Toby: The Secret Mine: 1479 helyett 690-ért megy Androidon a Toby: The Secret Mine, az egyik legjobb mobilos platformer, melyben a legendás Limbo legszebb hagyományai köszönnek vissza.

Civilization Revolution 2: 1799 helyett 699 forintért megy most a Play Áruházban - és egyébiránt az App Store-on is -, az egyik legjobb PC-ről érkezett körökre osztott stratégia, melyben saját civilizációink felett vehetjük át az irányítást.

App Store:

Adventures of Mana: mindössze 2490 forintért csaphatunk le most egy rövid ideig iOS-en az Adventures of Mana című klasszikus japán szerepjátékra, mely a Square Enix kevésbé ismert legendái közé sorolható.

This Is the Police: 1090 forint ellenében illeszthetjük gyűjteményünkbe most átmenetileg a This Is the Police című mobiljátékot, mely páratlan alapossággal mutatja meg a rendőrség működését, és valódi arcát.

Turbo Wheels: hogy ingyenes címmel is szolgáljunk, átmenetileg szabadon beszerezhető iOS-re a Turbo Wheels, mely az egyik legjobb Death Rally-klónként izometrikus nézetből kínálja a féktelen versenyeket.
2 hozzászólás

Ronalddo

5 éve, 2 hónapja és 20 napja

Turbo Wheels tök jó, de gondolom ingyenesség címén telirakják reklámmal. iOS-en ez a szokás. wtf smiley

válasz erre

SamsungFan

5 éve, 2 hónapja és 20 napja

Hát ez a nap nekem kuka.

válasz erre