Napiapp ajánló (2019. június 3.)

2019. június 03.
7.5811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Animal Forest: Fuzzy Seasons : 1390 forint helyett totál ingyen csaphatunk le magunknak az Animal Forest: Fuzzy Seasons című mobiljáték kezdőcsomagjára, melyben lehetőségünk nyílik megmutatni, milyen gondoskodók is vagyunk pár állatról.

Colorzzle: 299 helyett teljesen szabadon csaphatunk le a Colorzzle című színes puzzlerre, mely a különféle színekre és fejtörőkre építve kínál egy igencsak sajátos élményt.

7Days: 1290 forintról 309 forintra leárazva kaparinthatjuk meg magunknak Androidra a 7Days című szöveges kalandjátékot, mely látványos ábrázolásmódjával és szuper történetével varázsol el minket.

App Store:

Cytus II : totál ingyen megy most egy rövid ideig az App Store-on a Cytus II, mely az egyik, ha nem a legkülönlegesebb ritmusjátéknak tekinthető mobilokra, emiatt pedig érdemes lehet lecsapni rá.

Alien Shooter: The Beginning: valódi múltidézésbe kezdhetsz most, ha átmenetileg mindössze 349 forint ellenében lecsapsz az Alien Shooter: The Beginning című alkotásra, mely a legendás lövölde mobilos változata lesz.

Iron Marines: ha szereted a mobilos stratégiákat, akkor eszedbe se jusson most kihagyni az átmenetileg 1090 forintra leárazott Iron Marines-t, melyben minden tekintetben mély élmények várnak rátok.
2 hozzászólás

Femobilos

5 éve, 3 hónapja és 18 napja

1400 helyett ingyen az nagyon jó akció! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

5 éve, 3 hónapja és 18 napja

Ó de király cuccok! mosolygó smiley A Colorzzle már megvolt de az Animal Forest nem.

válasz erre