Napiapp ajánló (2019. június 5.)

2019. június 05.
7.4311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Johnny Bonasera 1: 799 helyett 209 forintért csaphatunk le most egy rövid ideig a Johnny Bonasera kalandjáték első epizódjára, melyben egy kisfiút irányítva el kell látnunk egy ocsmány punkbanda tagjait.

Harvest Master: ha imádod a klasszikus megközelítésű farmszimulátorokat, 799 helyett 409 forintért illesztheted a gyűjteménybe a Harvest Mastert, mely a műfaj hőskorába kalauzol minket.

Neverwinter Nights: Enhanced Edition: ha a klasszikus szerepjátékok megszállottja vagy, 3790 helyett 1890 forintért csaphatsz le Androidon a Neverwinter Nights: Enhanced Edition-re, ami aprópénz egy ilyen legendáért.

App Store:

Small Town Terrors: Galdor's Bluff: 349 forint ellenében megy most az App Store-on egy nagyon szuper Big Fish Games-es kalandjáték, melyben nagy izgalmak és rejtélyek nyomába indulhatunk.

Pocket Kingdom: Tim Tom's Journey: 199 forint ellenében csaphatunk most le iOS-en a Pocket Kingdom: Tim Tom's Journey című oldalnézetes akciózásra, melyben a küzdelmek mellett fejtörőket is meg kell oldanunk a rejtélyes királyságban.

Part Time UFO: 699 forintra leárazva csaphatunk le átmenetileg a Part Time UFO című ügyességi játékra, melyben egy UFO irányításával kell elvégeznünk a legkülönfélébb ügyességi feladványokat.
3 hozzászólás

Direktor

1 éve, 2 hónapja és 7 napja

Bár ingyenes nincs, de nagyon olcsók vannak. Nem rossz ez.

válasz erre

Mendez

1 éve, 2 hónapja és 7 napja

Pocket Kingdom ajándék ennyiért.

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 2 hónapja és 7 napja

Na ilyen iy nagyon ritkán van, amikor nincs ingyenes.

válasz erre