Napiapp ajánló (2019. június 7.)

2019. június 07.
7.0941
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Keep the Castle: 599 helyett teljesen ingyen megy most Androidra a Keep the Castle című mobiljáték, melyben semmi más dolgod nem lesz, mint a legkülönfélébb módon megvédeni váradat a szörnyektől.

Secret Tower: szintén ingyen illeszthetjük gyűjteményünkbe (339 forint helyett) a Secret Tower című szerepjátékot, melyben egy különleges világ, páratlanul gyors csatározások és rengeteg karakter vár ránk.

Ancient Genocide: 633 helyett 409 forintért megy most Androidon az Ancient Genocide című stratégia, mely a maga műfaján belül is a legkeményebb vonulatot képviseli, miközben a taktikus csatározásokra épül fel.

App Store:

The Arcade Rabbit: teljesen ingyen csaphatunk le most az App Store kínálatából a The Binding of Isaac által inspirált The Arcade Rabbit című alkotásra, melyben Izsák helyett egy őrült nyuszi felett vehetjük át az irányítást.

FINAL FANTASY V: minden Final Fantasy-játék féláron megy az App Store-on (és egyébként a Google Play kínálatában is), így a FINAL FANTASY V-öt például egy rövid ideig 2490 forintért gyűjthetjük be magunknak.

Jumpy Horse Show Jumping: a lóugratások világába kalauzol el minket a Jumpy Horse Show Jumping, mely most egy rövid ideig szintén akciós áron gyűjthető be iOS-re, így aki szeretne lovagolni, 699 forintot kell most elkülönítenie hozzá.
2 hozzászólás

Ronalddo

3 hónapja, 2 hete és 2 napja

Keep the Castle de nagy királyság!!!

válasz erre

fonemaker

3 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ez szuper nap!

válasz erre