Napiapp ajánló (2019. május 1.)

2019. május 01.
6.6351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Evoland: 1590 forint helyett 159 forintért csaphatsz le most átmenetileg Androidon az Evoland című szerepjátékra, aminek részeként egészen klasszikus formában élvezheted majd a műfajt.

Evoland 2: ha pedig a folytatásra is lecsapnál, most azt is akciós áron teheted meg, hiszen 2490 helyett 309 forintért illesztheted gyűjteményedbe a Google Play-ről, ami jelenleg kihagyhatatlan ajánlat.

Star Wars: KOTOR: amennyiben valami tartós kalandot keresel magadnak mobilra, a Star Wars: KOTOR, avagy a Csillagok háborúja franchise alapján készült RPG-nél jobbat aligha találsz, sőt 3590 helyett most 1799 forintért csaphatsz le rá.

App Store:

Kings Hero 2: 699 forintra leárazva kaparinthatjuk meg magunknak iOS-en a Kings Hero 2 című körökre osztott szerepjátékot, mely a saját műfajában egy rendkívül kellemes élményt ad nekünk taktikus csatározásokkal.

Isle of Skye: szintén 699 forintra leárazva gyűjthetjük be magunknak az Isle of Skye-t is, mely egykoron valódi társasjátékként élt a köztudatba, de most itt a digitális változat, a főszerepben korlátlan tartalommal.

MNARH: teljesen szabadon csaphatsz le most az App Store-on a MNARH című árkád játékra, mely egy rendkívül egyszerű casual mű, a főszerepben egy világítótoronnyal, amivel ki kell szűrnünk a különböző irányból érkező hajókat.
2 hozzászólás

peter97

5 éve, 4 hónapja és 22 napja

Ez az MNARH nagyon egyszerűnek tűnik, de tetszik.

válasz erre

SamsungFan

5 éve, 4 hónapja és 23 napja

KOTOR mi a francért ilyen drága még akcióban is? meglepett smiley

válasz erre