Napiapp ajánló (2019. május 10.)

2019. május 10.
6.8841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Reporter: 690 forintról humoros 129 forintra leárazva tudjuk bezsebelni most Androidon a Reporter című horrorjátékot, mely a maga műfajában határozottan a legjobbak között említhető.

Agent A: szintén alkalmi vétel most az Agent A is, mely átmenetileg 149 forintba kerül a Google Play-en, cserébe pedig egy igazán régi vágású, tartalmas kalandjátékos élményt kapunk.

Zenge: totál ingyen illeszthetjük gyűjteményünkben most pár napig a Zenge című ügyességi játékot, mely helyenként egy kicsit a logikánkat is kölcsönkéri majd, miközben nagyszerűen szórakoztat.

App Store:

Beast Towers: amennyiben egy jó tower defense játékot szeretnél letölteni magadnak iOS-re, ne is keresgélj tovább, hiszen egy rövid ideig totál ingyen csaphatsz le a Beast Towers-re.

Star Vikings Forever : ha orkok helyett inkább csillagvikingekkel próbálkoznál a tower defense stílusban, itt a nagyszerű alkalom, hiszen leárazva, egy rövid ideig 699 forintért kaparinthatod meg iOS-re a Star Vikings Forever-t.

The Lion's Song: átmenetileg 1090 forintért csaphatsz le iOS-en a Mipumi Games által fejlesztett The Lion's Song című kalandjátékra, mely a legnagyobb klasszikusokat juttatja eszünkbe a műfajból.
3 hozzászólás

ferencziakos

1 éve, 1 hónapja és 24 napja

Na fel is tankoltam hétvégére.

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 1 hónapja és 24 napja

Agent A nagyon megéri, jöhet!

válasz erre

Mendez

1 éve, 1 hónapja és 24 napja

Akcióban 1090Ft? Kell a francnak, pedig azt a játékot már kinéztem magamnak.

válasz erre