Napiapp ajánló (2019. május 13.)

2019. május 13.
6.8541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Star Vikings Forever: tower defense őrület csillagvikingekkel a főszerepben - ezt kínálja nekünk címszavakban a Star Vikings Forever, amit most átmenetileg 699 forintért gyűjthetsz be magadnak.

Ticket to Earth: ha egy szuper és egyben rendkívül egyedi puzzlert keresel magadnak mobilra, itt a Ticket to Earth, 1790 helyett átmenetileg 999 forintért.

Whispering Willows: 1799 forintról 1090 forintra leárazták most pár napra a készítők a Whispering Willows című kalandjátékot, melyben egy igazán különleges megjelenésű alkotásként a fiatal Elena Elkhorn horrorsztoriját élhetjük majd át.

App Store:

Sky Aces 2: ha imádod a második világháborús repülőgépeket, és a kapcsolódó légi harcokat, akkor szerezd be most villámakcióban (!) teljesen ingyen a Sky Aces 2-t, melyben pontosan ezek kapták a központi szerepet.

Doors & Rooms: Perfect Escape: teljesen szabadon letölthető most a Doors & Rooms-sorozat legutóbbi epizódja is, mely az egyik legjobb szabadulós játékként garantáltan alaposan próbára teszi a képességeidet.

Last Colossus: 699 forintra leárazva szerezhetjük be magunknak a Last Colossus című különc alkotást, mely az ACT/RPG keverékeként olyan különc pixel art grafikát kínál, mintha valamiféle kvarcjátékot látnánk.
3 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 1 hónapja és 15 napja

Ma nem lettünk elkényeztetve.

válasz erre

Mendez

1 éve, 1 hónapja és 16 napja

Ejjj Sky acesről lemaradtam.

válasz erre

Direktor

1 éve, 1 hónapja és 16 napja

De kár hogy nincs ma ingyenes. Na mindegy, majd szerdán.

válasz erre