Napiapp ajánló (2019. május 15.)

2019. május 15.
6.9931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Kathy Rain: 1790 helyett 379 forintért megy Androidon a Kathy Rain, melynek főhőse egy fiatal újságíró, története pedig garantáltan visszarepít minket a kalandjátékok hőskorába, avagy a kilencvenes évek elejére.

Duck Warfare: 319 forint helyett ingyen csaphatunk le egy rövid ideig a Duck Warfare című akciózásra Androidon, aminek részeként megtapasztalhatjuk a gumikacsák háborújának élményét.

The Enchanted Worlds: 1490 forintról 0 forintra leárazva szerezhetjük meg magunknak átmenetileg a The Enchanted Worlds című kalandjátékot, mely csodálatos környezetbe kalauzol minket, rengeteg fejtörő társaságában.

App Store:

R.B.I. Baseball 19: 1790 forintért szerezhetjük be egy rövid ideig az R.B.I. Baseball 19-et, mely a legjobb mobilos baseball játékként garantáltan páratlanul realisztikus élményekkel kecsegtet majd nekünk.

Sentinels of the Multiverse: 699 forintba kerül most pár napig a Sentinels of the Multiverse iOS-en, mely a társasjátékok és a kártyajátékok sajátos ötvözetét adja az érintőképernyőn, egy szuper kis multiverzummal a főszerepben.

House of 1000 Doors: Evil Inside: ha szereted a tárgykeresős, fejtörőkkel feldobott kalandjátékokat, 1090 forintért szerezheted meg magadnak a House of 1000 Doors: Evil Inside-ot, melyben életre szóló élmények várnak.
2 hozzászólás

Mendez

1 éve, 1 hónapja és 17 napja

Androidos mind behúzva!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 1 hónapja és 17 napja

Ez jó felhozatal!

válasz erre