Napiapp ajánló (2019. május 17.)

2019. május 17.
7.1501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Tattoo Tycoon: 690 helyett 199 forintért megy egy rövid ideig Androidon a Tattoo Tycoon című mobiljáték, melyben lehetőségünk nyílik megnyitni saját tetoválószalonunkat, és azt az egekig futtatni.

Super Dynamite Fishing: szintén 199 forintért adják egy rövid ideig a Super Dynamite Fishing című őrültséget, mely rajzfilmes grafikával és oldalnézetes formában mutatja meg a dinamithorgászat mókáját.

Battlevoid: Sector Siege: 1490 forintról 399 forintra leárazva kínálják átmenetileg a Battlevoid: Sector Siege című űrstratégiát a Play Áruházban, mely valós idejű, de mégis összetett élményeket kínál.

App Store:

Jade Empire: Special Edition: akciós áron, átmenetileg 1090 forintért csaphatunk le iOS-en a nagyszerű Jade Empire: Special Edition című RPG-re, melyet egykoron a Bioware hozott tető alá - még fénykorukban.

Argh! Earthlings! : ha kedveled a látványos és egyben klasszikus point and click kalandjátékokat, 699 forint ellenében most egy igazi különlegesség vár rád, a főszerepben Földre lezuhanó űrlényekkel.

True Horror: 349 forintért csaphatunk le az App Store-on egy rövid ideig egy igazán beteg horrorjátékra, mely a megjelenés mellett a narrációra, a hangokra épít, és valóban nagyon félelmetes élményekkel kecsegtet.
2 hozzászólás

fonemaker

5 éve, 4 hónapja és 13 napja

200 forintért a tycoon game igen király.

válasz erre

Mendez

5 éve, 4 hónapja és 13 napja

Android komoly akciókat kapott.

válasz erre