Napiapp ajánló (2019. május 20.)

2019. május 20.
5.4031
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Reigns: Game of Thrones: ha már úgyis mindenhonnan a Trónok harca ömlik, ömöljön a telefonodról is, 1099 helyett ugyanis 699 forintért megy átmenetileg az eddigi talán legjobb kapcsolódó mobiljáték.

Dead City: bár nem nagy akció, de 599 helyett 409 forintért csaphatunk le most egy rövid ideig a Dead City című szöveges kalandjátékra, mely egy zombiktól hemzsegő világba kalauzol minket.

King of Dragon Pass: ha inkább egy középkori szöveges kalandjátékra vágynál, méghozzá nem kevés szerepjátékos elemmel, akkor a King of Dragon Pass-t ajánljuk figyelmedbe - most 3490 helyett 1790 forintért.

App Store:

Silent Fairy: ha relaxálni akarsz egy kicsit, töltsd le magadnak teljesen ingyen a Silent Fairy című alkotást, melyben egy kis tündérrel kell teljesítened a trükkös pályákat, miközben élvezed a zenét.

Lophis: szintén ingyen megy most az App Store kínálatában a Lophis, mely egy igazi különlegesség a maga nemében, ezáltal a klasszikus szerepjátékok világát keveri a kártyagyűjtögetős és taktikus rogulike alkotások élményével.

DISTRAINT: Deluxe Edition: 349 forintért megy most iOS-en a DISTRAINT: Deluxe Edition, az egyik legjobb oldalnézetes horrorjáték, melyben egészen őrült élmények várnak ránk minden tekintetben.
2 hozzászólás

SamsungFan

4 hónapja, 6 napja

Azért egyet én így is lekaptam a Game of Thrones-t, ezzel az árral pont becsúszott oda, ami nekem már okés.

válasz erre

fonemaker

4 hónapja, 6 napja

Android ma nem túl combos kedvezményekben.

válasz erre